LivionKey20: Perusasetukset

Tässä artikkelissa käydään läpi perusasetukset jonka jälkeen organisaatioosi on valmis avainautomaatteja varten.

Y
Tekijä: Yassine Jouahri
Päivitetty eilen

Tervetuloa LivionKeyhin! Tämä oppaassa käydään läpi tarpeelliset asetukset aloittaaksesi LivionKey:n käytön.

Tässä vaiheessa tarvitset iLOQ API -käyttäjätunnukset. Katso tästä artikkelista ohjeet niiden luomiseen.

Tässä vaiheessa tarvitset iLOQ API -käyttäjätunnukset. Katso tästä artikkelista ohjeet niiden luomiseen.

Kaikki asetukset löytyvät Organisaatiot-sivulta, jonne pääset vasemman reunan valikosta LivionKey-alustalla.

Aseta aikavyöhyke

Varmista, että oikea aikavyöhyke on valittuna avainautomaateillesi. Tämä on olennaista sopimusten oikeiden alku- ja loppuaikojen kannalta.

Tässä valitsemasi aikavyöhyke sovelletaan kaikkiin uusiin organisaatioosi lisättyihin avainautomaatteihin.

Voit myöhemmin vaihtaa yksittäisten avainautomaattien aikavyöhykettä avainautomaatin asetuksista.

Yhdistä iLOQ-lukostoon

Salli LivionKeyn kommunikoida iLOQin kanssa syöttämällä tarvittavat API tunnistetiedot.

Kun olet syöttänyt tunnistetiedot, paina “Tarkista yhteys” varmistaaksesi, että ne ovat oikein ja sinulla on tarvittavat käyttöoikeudet.

Määritä ilmoitukset

Suosittelemme ottamaan käyttöön “Avainta ei palautettu” -ilmoituksen sopimuksen yhteyshenkilölle. Tämä lähettää automaattisesti muistutuksen sopimuksen yhteyshenkilölle, jos avainta ei palauteta ajallaan. Voit myös asettaa, kuinka usein muistutuksia lähetetään uudelleen.

Lisäksi voit määrittää organisaatiostasi henkilöitä vastaanottamaan hälytyksiä avainautomaatin tilasta. Näihin voi kuulua esimerkiksi:

Akkukäyttö: Kun avainautomaatti toimii akkuvirralla sähkökatkon vuoksi.

Oven jumiutuminen: Jos avainautomaatin ovi on jumissa, mahdollisesti johtuen siitä, että lokeroon on asetettu jokin muu esine kuin avain.

Kun olet suorittanut nämä alkuvaiheen asetukset, voit lisätä avainautomaatteja.

Muista

• Löydä lisää vinkkejä artikkeli kokoelmastamme.

• Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, voi olla yhteydessä tukitiimiimme.