LivionKey20: Uuden avainautomaatin lisääminen

Tässä artikkelissa opastamme, kuinka uusi LivionKey20-avainautomaatti lisätään Livionkey-järjestelmään.

Y
Tekijä: Yassine Jouahri
Päivitetty yli viikko sitten

Tässä oppaassa näytämme, kuinka voit lisätä uuden avainautomaatin LivionKey-järjestelmääsi.

Lisää avainautomaatti

Klikkaa "Avainautomaatit" linkkiä sivun vasemmasta laidassa olevassa valikossa. Avautuva sivu näyttää kaikki organisaatioosi kuuluvat avainautomaatit.

Avainautomaatit-sivun oikeassa yläkulmassa näet "Lisää uusi avainautomaatti" -painikkeen. Klikkaa tätä painiketta aloittaaksesi prosessin.

Organisaatioyksikkö

Uutta avainautomaattia lisättäessä valitaan ensiksi, mihin yksikköön organisaatiossasi se lisätään. Organisaatioyksiköt mahdollistavat yksityiskohtaisen käyttöoikeuksien hallinnan siinä tapauksessa kun organisaatioonne asennettaan useita avainautomaatteja eri paikkakunnille.

Anna fyysinen osoite

On erittäin tärkeää syöttää tarkka fyysinen osoite, johon avainautomaatti asennetaan. Tätä osoitetta käytetään ilmoituksissa, jotta käyttäjät tietävät, mistä hakea tai mihin palauttaa avaimet.

Lisää tunniste (valinnainen)

Jos asennat useita avainautomaatteja samaan paikkaan, on tarpeellista antaa kullekin tunniste. Pidä tunnisteet yksinkertaisina, kuten "A", "B", "C" jne. Muista myös kiinnittää sama tunniste tarrana vastaavan avainautomaatin etulevyyn. Kun käyttäjät saavat ilmoituksen avaimen noutamisesta, he näkevät sekä osoitteen että tunnisteen, mikä helpottaa oikean avainautomaatin löytämistä.

Asennuskoodi

Kun olet lisännyt avainautomaatin LivionKeyhin, näytöllä näkyy asennuskoodi.

Uusi avainautomaatti odottaa tätä asennuskoodia. Sen etupaneelissa vilkkuu sininen valo, mikä osoittaa, että se on valmis asennettavaksi.

Syötä asennuskoodi uuteen avainautomaatin.

Kun olet onnistuneesti syöttänyt asennuskoodin, avainautomaatti yhdistyy organisaatioosi ja iLOQ-lukitusjärjestelmään.

Lisää tarkemmat sijaintitiedot (valinnainen)

Jos avainautomaatti on asennettu paikkaan, jota voi olla vaikea löytää, voit lisätä lisäohjeita käyttäjiä varten.

Siirry avainautomaatin asetuksiin ja etsi kohta "Tarkat sijaintitiedot ilmoituksia varten."

Tässä voit lisätä kirjallisia ohjeita ja halutessasi myös Google Maps -linkin.

PIN koodin synronointi

Varausten pinkoodi voidaan synkronoida iLOQ Online lukijoihin. Tämä on tarpeen jos LivionKey20 on asennettu kiinteistön sisälle jonka etuovessa on iLOQ online lukija.

Siirry avainautomaatin asetuksiin ja etsi kohta "PIN koodin synkronointi". Lisää ja valitse täältä Online lukija jonne koodit synkronoidaan.