LivionKey20: Seinäasennuksen ohje

Tässä artikkelissa käymme läpi kuinka LivionKey20:n seinä asennus tehdään kolmella eri johdotus vaihtoehdolla.

Y
Tekijä: Yassine Jouahri
Päivitetty yli viikko sitten

Tekniset tiedot

• Mitat (L x K x S): 292 x 304 x 77 mm

• Paino: 5 kg

• Asennus: Seinään kiinnitettävä mukana toimitetulla seinäkiinnikkeellä ja ruuveilla.

• Virtalähde:

• Sisältää 230VAC pistokkeellisen virtalähteen, jossa on 5 m kaapeli.

• Vaihtoehtoisesti laite voidaan kytkeä ulkoiseen 18-24VDC virtalähteeseen, maksimikulutus 15W.

• Varustettu akkuvarmistuksella, joka mahdollistaa jopa 6 tunnin käytön sähkökatkon aikana, todellinen kesto riippuu käytöstä.

• Käyttöympäristö:

• Lämpötila-alue +5°C - +40°C.

• Kuivat, ei-kondensoivat sisätilat (suojausluokka: IP20).

• Kapasiteetti: 20 avainta

• Etupuolen kamera: Tallentaa ja säilyttää kuvia ja videoita.

• Murtosuojaus: Integroidut anturit havaitsevat mahdolliset murtoyritykset.

• Kaksi NFC lukijaa: Helpottaa S5-avainten palautusta ja mahdollistaa ohjelmoinnin.

• Yhteydet: 4G:tä (sisältää tilauksen), WLAN:ia ja Ethernetiä.

• Sertifiointi: CE

Seinäkiinnikkeen asennus

Irrota seinäkiinnike

Seinäasennus tehdään laitteen mukana toimitetulla seinäkiinnikkeellä. LivionKey20 on asennettava lämpimään ja kuivaan (ei-kondensoivaan) ympäristöön.

Seinäkiinnike on kiinnitetty ja lukittu laitteeseen tuotepakkauksessa. Kiinnikkeen irrottaminen vaatii tehdasasetuksissa olevan S5-avaimen, jota ei toimiteta laitteen mukana.

Pakkauksen avaamisen jälkeen käytä avainta seinäkiinnikkeen lukituksen avaamiseen kiertämällä sitä vastapäivään lukossa. Liu’uta LivionKey20 ylöspäin ja irrota seinäkiinnike.

Asenna seinäkiinnike

Kiinnitä seinäkiinnike seinään kuudella ruuvilla ja ankkurilla/tulpalla. Ruuveja ja tulppia toimitetaan laitteen mukana.

Ruuvien paikat on merkitty vihreällä alla olevassa kuvassa. Punaisella merkityt alueet voidaan käyttää johdotuksen läpivientiin seinän läpi, ja suurempi alue on tarkoitettu seinän sisällä olevalle jakorasiakotelolle.

Wall bracket screws position

Reititä virtajohto

Johdotus voidaan tehdä seinän pinnalle, kulkemaan laitteen takana olevan seinän läpi tai sijoittaa laitteen takana olevaan jakorasiaan. Näitä kolmea vaihtoehtoa esitellään tässä.

Johdotus vaihtoehdot

Pintajohdotus

Pintajohdotuksen tapauksessa suositeltu johdotussuunta on alaspäin laitteesta. Etukannessa on aukko, joka mahdollistaa kaapelin tulemisen ulos laitteen takaa.

Kaapelin suunta voi myös olla ylöspäin tai sivuille, mutta siinä tapauksessa kaapelia varten on tehtävä aukko muovisen etukannen takaosaan.

Kiinnitä seinäkiinnike seinään. Käytä sopivaa kaapelikanavaa kaapelin suojaamiseksi.

wall bracket with trunk

Varmista, että LivionKey20:n lukko on auki. Kytke sitten LivionKey20:n virtakytkin päälle, joka sijaitsee laitteen takapuolella.

LivionKey20 with open lock position
LivionKey20 power switch on

Paina laite seinäkiinnikettä vasten. Tarkista, että seinäkiinnikkeen koukut (5 kpl) menevät laitteen metallisen takalevyn reikiin. Varmista, ettei kaapeli estä koukkujen menemistä paikoilleen laitteessa!

Paina laitetta niin, että se on tiukasti seinäkiinnikettä vasten, ja liu’uta laitetta alaspäin, kunnes se pysähtyy. Laite on nyt kiinnitetty seinäkiinnikkeeseen. Kierrä avain myötäpäivään lukitaksesi laitteen. Poista avain lukosta ja aseta kansi kaapelikanavan päälle.

Seinän läpi johdotus

Kiinnitä seinäkiinnike seinään. Käytä jotakin seinäkiinnikkeen avoimista alueista porataksesi reikä seinän läpi. Reiän halkaisijan tulee olla 16 mm. Työnnä LivionKey20:n virtajohto reiästä seinän läpi. Kiinnitä ja lukitse laite seinäkiinnikkeeseen samalla tavalla kuin aiemmin on selitetty.

Jakorasia

Seinäkiinnikkeessä on yksi suurempi aukko, jota voidaan käyttää, jos seinässä on jakorasia ja tasajännite kytketään siihen rasiaan. Tässä tapauksessa kiinnitä seinäkiinnike siten, että jakorasia on suuremman aukon keskellä.

Wall bracket showing junction box

Leikkaa LivionKey20:n virtajohto. Vapaan johdon pituuden tulee olla noin 40 cm. Kuori yksittäiset johdot tarpeen mukaan käytettävien liittimien mukaan.

LivionKey20 power cable cut

Yhdistä LivionKey20:n virtajohtimet jakorasian johtoihin. Huomioi napaisuus!

Työnnä ylimääräinen johto jakorasiaan ja kiinnitä sekä lukitse laite seinäkiinnikkeeseen samalla tavalla kuin aiemmin. Taas kerran, ole varovainen, ettei kaapeli estä koukkujen menemistä paikoilleen!

LivionKey20 power cable in junction box

Ohjelmoi S5-lukko

S5-lukko on ohjelmoitava lukitusjärjestelmään. Suosittelemme ohjelmoimaan kaikki organisaatiosi avainautomaattien seinäkiinnikkeiden lukot yhteisellä käyttöoikeudella, esim. “avainautomaattien seinäkiinnike.”

Nimeä S5-lukko iLOQ Managerissa käyttämällä Avainautomaatin laitteistotunnusta (löytyy laitteen alareunasta).

LuoLukitse

Kun lukko on ohjelmoitu, luo lyhytaikainen avainsopimus Avainautomaatille, jolla on pääsy kyseiseen käyttöoikeuteen.

Käytä PIN-koodia avaimen noutamiseen ja lukitse Avainautomaatti seinäkiinnikkeeseen.

Voit palauttaa avaimen Avainautomaatille näyttämällä sitä laitteen etupuolen NFC-lukijalle.

Avainta voidaan käyttää sopimuksen päätyttyä muuhun käyttötarkoitukseen.