Uuden käyttäjän lisääminen

Tässä artikkelissa käydään läpi kuinka kutsut uusia käyttäjiä LivionKey organisaatioosi.

Y
Tekijä: Yassine Jouahri
Päivitetty yli viikko sitten

Käyttäjien hallinta pääsette vasemmalta valikosta löytyvästä käyttäjät linkistä. Valitse oikeasta yläkulmasta Luo uusi.

Ensimmäisenä täytyy antaa käyttäjän sähköposti osoite ja valita kieli.

Käyttöoikeuksia annettaessa valitaan mihin organisaatio yksikköön oikeus annetaan. Lisäksi valitaan käyttäjän rooli. Rooli määrittää mitä toimintoja käyttäjä voi suorittaa LivionKey järjestelmässä. Linkistä "Klikkaa nähdäksesi roolien oikeudet" saat lisätietoja eri roolien oikeuksista. Käyttöoikeudelle voidaan myös määrittää viimeinen voimassa olopäivä. Suosittelemme rajaamaan ylläpitäjän roolin muutamille henkilöille organisaatiossa ja antamaan muille normaali käyttäjä roolin.

Kun uusi käyttäjä on tallennettu, hänelle lähtee sähköpostiin kutsu liittyä organisaatioon.

Muista

• Löydä lisää vinkkejä artikkeli kokoelmastamme.

• Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, voi olla yhteydessä tukitiimiimme.